مشاوره تحصیلی | بورسیه تحصیلی | انتخاب رشته کنکور | منابع آزمون | مشاوره

مشاوره تحصیلی
کنکور
بورسیه تحصیلی

دوره کاردانی فنی صنایع نان

کاردانی فنی صنایع نان

 

 

مشاوره تحصیلی فارابی

پذیرش بدون کنکور

ثبت نام در دانشگاه های بدون کنکور

پذیرش بدون کنکور دانشگاه آزاد

فقط تماس با

از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب

************************************

 

دوره کاردانی صنایع نان

کاردانی فنی صنایع نان

کاردانی فنی صنایع نان

.

شاخه ای از علوم و صنایع غذایی در دانشگاه علمی کاربردی است که در آن دانشجو می تواند با استفاده از دانش فنی روزآمد در نظام تولید و عرصه نان دگرگونی مثبتی ایجاد نموده و موجبات تولید نان با کیفیت مطلوب را فراهم آورد. هدف کلی از تعلیم و تربیت کاردان نان آماده سازی کاردانان بری اشتغال در بخش تولید و عرضه نان با کیفیت مطلوب با استفاده از علم و تکنولوژی روز در این بخش می باشد. در طی آموزش عملی-علمی دانشجویان با فرهنگ، عادات نیاز جامعه در شرایط مختلف، مواد اولیه مورد نیاز، تهیه انواع خمیر عمل آوری، پخت نگهداری، بسته بندی، عرضه، چگونگی کارکرد دستگاه های پخت نان، برقراری ارتباط با جامعه و قدرت تشخیص و تصمیم گیری آشنا می شود.

با توجه به اهمیت استراتژیک صنایع غذایی به طور کلی ساختار اقتصادی و اجتماعی کشور و لزوم استفاده مفید از آن ها و تنوع تخصص های لازم در اداره تولید و کنترل این صنایع و کمبود افراد کارآمد، اجرای این دوره ها حائز اهمیت بوده و از ضرورت خاصی برخوردار است.

پذیرش بدون کنکور علمی کاربردی

پذیرش بدون کنکور علمی کاربردی

.

قابلیت ها و مهارت های فنی فارغ التحصیلان

  • آشنایی با رفتارهای خواص رئولوژیکی خمیر_قابلیت کشش و جذب آب
  • شناخت مواد اولیه نان
  • نحوه نگهداری نان
  • روش های سرد کردن نان
  • آشنایی با روش های تولید و پخت نان
  • آشنایی با ماشین آلات و نحوه تولید انواع نان سنتی و صنعتی (مسطح و حجیم)
  • آشنایی با نحوه تولید و مسائل مربوطه
  • آشنایی با مقررات و استانداردهای ملی و بین المللی نان
  • توانایی انجام آزمایشات شیمیایی، فیزیکی، رئولوژی و ارگانولپتیکی

اشتراک گذاری این مطلب

269 بازدید
ارسال در ۶, دی , ۱۳۹۴
نویسنده: موسسه مشاوره تحصیلی فارابی
فرستادن دیدگاه